Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-content/themes/viewfinder/functions/widget-tweets.php on line 281
ADCN jaarboek - Ernst Yperlaan fotografieErnst Yperlaan fotografie

blog /

ADCN jaarboek

Begin 2012 portretten gemaakt voor het ADCN jaarboek. Een idee bedacht door Jeroen van Zwam en Marcel Hartog van Publicis. Ze vroegen aan de prijswinnaar: “voor wie doe je het eigenlijk?”  Art directors en copy writers kwamen met moeders, tantes, hun grote voorbeelden uit de  reclame of anders ideeën. Ik mocht samen met een aantal bekende Nederlandse fotografen een aantal van deze portretten maken. Ik maakte portretten van Ruben Sonneveld en Job van Dijk, Dylan de Backer en Edward van Tilburg, Achtung, Diederik Hillenius en Bart Kuiper. De opname zijn nabewerkt door Paul Roberts.

Comments are closed.