Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-content/themes/viewfinder/functions/widget-tweets.php on line 281
LaPalma - Ernst Yperlaan fotografieErnst Yperlaan fotografie

blog /

LaPalma

Ik maakte een reis naar LaPalma, één van de Canarisch eilanden. Een prachtig lijzig eiland, die bestaat uit een enorme krater in het midden met daarom heen een grote verscheidenheid aan landschappen en klimaten. Niet voor niets Isla Bonita genoemd. Een vulkanisch eiland met aan de zuidkant wat zwarte stranden en warm klimaat. Aan de Noordkant houdt de het gebergte met de vulkaan de bewolking tegen die blijft hangen tegen de wanden. Het veroorzaakt een vochtig klimaat en zorgt ervoor dat de natuur goed gedijt en er Varen bossen ontstaan die het aan de zuidkant nooit zouden overleven.

This slideshow requires JavaScript.

Comments are closed.