Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-content/themes/viewfinder/functions/widget-tweets.php on line 281
Robby Müller. - Ernst Yperlaan fotografieErnst Yperlaan fotografie

blog /

Robby Müller.

In Eye, het filmmuseum nu een tentoonstelling over Robby Müller: DOP (director of photography). Ik herinner me nog dat ik lang geleden “stranger than paradise” voor het eerst zag en al gefascineerd was. Wat een heerlijke beelden heeft deze man gemaakt. Deze Robby Müller veel met Wim Wenders gewerkt en het is goed te zien dat ze beide fan waren van Edward Hopper. Geweldig om te zien hoe fotografisch veel beelden zijn en met smaak en sfeer gemaakt, met gebruikmaking van opvallende kleur elementen, lege ruimtes en spannende composities. Dus een absolute aanrader te gaan zien!

This slideshow requires JavaScript.

Comments are closed.