Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/yperla21/domains/ernstyperlaan.com/public_html/wp-content/themes/viewfinder/functions/widget-tweets.php on line 281
NLgroeit - Ernst Yperlaan fotografieErnst Yperlaan fotografie

blog /

NLgroeit

Voor “ceci n’est pas un bureau” maakte ik samen met art director Jeroen van Zwam de introductie campagne voor “NLgroeit“, een platform dat jonge ondernemers helpt om via coaching van hele ervaren ondernemers te ontwikkelen en door te groeien naar groter. Ik fotografeerde Harold Goddijn (CEO Tom Tom) en Heleen Dura van Oord (o.a. CEO DQ&A Media Groep) die allebei een jonge ondernemer steunen. Dit uitgebeeld doordat ze letterlijk een jonge ondernemer op hun schouders dragen. Doordat deze CEO’s heel druk waren en een gaatje voor fotografie niet zo makkelijk was te vinden heb ik ze op losse momenten gefotografeerd en de ondernemers op hun schouders later gefotografeerd en zijn ze door retoucheur Paul Roberts “op elkaar gezet”.

Comments are closed.